Over mij

Annika Koole

Annika Koole is in 2017 afgestudeerd aan de European School of Osteopathy te Maidstone, Engeland. Dit is een vier jarige voltijd opleiding met als eindresultaat een master in osteopathie en een bevoegdheid voor het behandelen van baby’s en kinderen.

Na deze opleiding is ze direct naar Canada verhuisd om daar te starten met haar carrière als osteopaat. Hier heeft zij een jaar gewerkt bij Natural Life Niagara in St. Catharines. Ook in deze praktijk lag de focus voornamelijk op baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Tijdens haar opleiding wist Annika al dat ze het erg leuk vond om met kleintjes te werken, maar na het jaar in Canada wist ze zeker dat ze hier haar specialiteit van wilde maken.

Eenmaal terug in Nederland is ze daarom begonnen bij Osteopathie praktijk Chris Vos te Amersfoort. Deze praktijk staat in Amersfoort en omstreken erg goed bekend als de ‘baby osteopaat’. Ook hier is Annika verder doorgegroeid in haar vak gebied en heeft zij veel veel verschillende mensen mogen behandelen van zeer jong tot oud. In Amersfoort werkt Annika nog steeds een aantal dagen bij dezelfde praktijk als waar ze toen begonnen is.

Doordat Annika 5 jaar volledig in engelstalige landen gewoond heeft kan zij behandelen in zowel Nederlands als Engels. Mocht Nederlands niet je eerste taal zijn, dan weet je dat je bij Annika nog steeds een fijne uitleg krijgt in het Engels.

Buiten osteopathie is Annika een erg avontuurlijk mens met een passie voor de natuur en bergsporten. Zo is ze altijd met een camera in haar hand te vinden boven op een berg of midden in een bos. Ook houd ze erg van reizen en nieuwe culturen leren kennen, waar ook haar vertrouwde camera altijd mee gaat. In 2019 heeft Annika een award in de National Geographic Fotowedstrijd van België en Nederland gewonnen met een van haar foto’s. Ook heeft zij af en toe fototentoonstellingen van haar werk op verschillende plekken hangen. Voor een impressie van haar avonturen kun je haar instagram account bekijken.

Benieuwd naar een behandeling met Annika? Boek snel een afspraak!